Våre restauranter
Torikagruppen er et ambisiøst selskap innen restaurantdrift og servering med 3 restauranter og flere selskapslokaler i Oslo sentrum. Selskapet ble grunnlagt av Kjell Arne Johnsæter og Tore Namstad i 2011 og har i dag over 80 ansatte som til daglig jobber i konsernet.
Restaurant
Stock Oslo
Stock er et mangetydig navn som kan assosieres med både tradisjonsrik kjøkkenhusflid og næringsliv. I hjertet av Barcode, et steinkast Operaen og fjorden, blir du servert kraftbaserte menyer med retter som alltid er laget fra bunnen.
Restaurant
Centropa
Omgitt av nesten en halv million bøker, med visuell utsikt til Operaen og fjorden på den ene siden, og det travle knutepunktet Oslo S på den annen, skal restauranten speile vår felles europeiske matskikk. Centropa er et smeltepunkt for mat og litteratur.
Restaurant
Kafe Oslo
Kafe Oslo er Litteraturhusets avdeling for ikke-åndelig føde. Her får man ujålete og ordentlig mat, fra et lite mellommåltid til en full treretters. Kafeen tilbyr dessuten catering over hele huset. Innerst i kafeen finner du LesBar, et koselig område, uten spiseplikt, hvor man kan nyte en medbrakt bok, avis eller tidsskrift.
Vil du jobbe i Torikagruppen?
Å jobbe i Torika skal være en inkluderende, lærerik og sosial opplevelse i alle våre restauranter. Vi har stor takhøyde, høyt tempo og en variert arbeidsdag – og alltid nye og spennende utfordringer for deg som ønsker å satse.
Planlegger du et arrangement?
Vi leverer skreddersydde menyer med smakefulle retter til ditt arrangement. Maten er alltid håndlaget fra våre beste kokker og tilpasset dine behov. Vår målsetting er at arrangementet ditt skal leve ut sitt fulle potensial og at dagen blir en fin opplevelse for alle som deltar.